Miljørigtige tryksager med prisgaranti.

Alle vores klassiske tryksager leveres på 100 % genbrugspapir!

Super god service fra Businessprint.dk. Hurtig og klar kommunikation, hjælp med layout og endda personlig levering, da vi med kort varsel skulle bruge beachflag til en festival, og de ville sikre sig at de nåede frem i tide. Kan varmt anbefales! 

Julie Schlytter
PR og Marketingansvarlig, Dansk Danseteater

Kan kun anbefale businessprint. Vi havde en god dialog omkring vores nuværende produkter med konstruktive input til, hvordan disse kunne gøres bedre og endda billigere end vores tidligere leverandør. Så alt i alt en fantastisk service og super kvalitet, som bliver leveret til tiden.

Ole Karkov
Indehaver af Zap mak mak

Lige fra min første henvendelse til Businessprint følte jeg mig godt taget imod og godt forstået. Jeg var på jagt efter brunt genbrugspapir og jeg opdagede hurtigt, at denne virksomhed reelt tilbyder bæredygtige produkter, hvor andre udbydere foreslog at farve papiret brunt. Allan har været meget imødekommende og interesseret i at ramme vores ønsker, hvilket har resulteret i stor tilfredshed med det endelige produkt. Tak for høj kvalitet og service og så ydermere til en rimelig pris.

Tina Sørensen
Direktør for www.Vale-designs.dk

Har haft en virkelig god dialog igennem vores forløb. Professionelle idé-magere. Selvom min ordre nok var en af deres mindste fik jeg alligevel en 6 stjernet service med gode idéer og input. Virkelig seriøse i deres håndværk. Det bliver ikke sidste gang jeg handler der! 100 % anbefalet!

Mathias Alexander Grøning

Vi garanterer pris, kvalitet og miljøvenlige materialer.

Garanti for pris: Med vores prisgaranti har du sikkerhed for, at prisen altid er konkurrencedygtig. Det betyder, at hvis du har set en tryksag et andet sted til en billigere pris end vores, sælger vi dig tryksagen til samme pris. For at opnå prisgaranti skal varen opfylde følgende betingelser: Varen skal være 100% identisk – samme størrelse, samme papirkvalitet, vægt mv.  Prisgaranti gælder på købsdatoen.  

Garanti for kvalitet: Vi garanterer for kvaliteten. For at bevise dette er vi parat til at vise vores tilsagn med vores 'tilfreds eller pengene tilbage’. 

Hjælp til layout: Lad os designe dine tryksager. Vi løser opgaver indenfor opsætning, design og grafisk kommunikation i vores layout-afdeling. Lad os tale sammen om din opgave.

100% genbrugspapir™ - hvad er det?  Består af 100 % genavendt papir som er miljøcertificeret. Tryksager af genbrugspapir, giver i høj grad udtryk for jeres miljøbevidsthed. Materialet kendetegnes på den naturligt matte overflade. 

Vores grønne ambitioner.

Vi har gjort det til vores mission af være bæredygtig. Det er vigtigt at se arbejdet med bæredygtighed som en rejse uden en egentlig destination. Alle vores klassiske tryksager leveres i 100% genbrugspapir! Bæredygtige tryksager til lave priser. Kvalitetstryksager med prisgaranti. Altid hurtig levering. businessprint.dk har over 25 års erfaring i branchen med trykte medier. Vores mission er at give danskerne mulighed for at købe grønne miljørigtige kvalitetstryksager med prisgaranti! Derfor har vi vendt hver en sten for at tilbyde dig en mulighed for at finde den tryksag, der dækker dine behov - Vi opdaterer løbende med nye produkter og modtager meget gerne feedback på de varer vi sælger og ideer til nye og spændende produkter.