Dine tryksager i 100% genbrugspapir? Vi har gjort det til vores mission af være miljøvenlige. Alle vores klassiske tryksager kan leveres i 100% genbrugspapir! Grønne kvalitetstryksager med prisgaranti. Gratis hjælp til layout og altid hurtig levering. 

Super god service fra Businessprint.dk. Hurtig og klar kommunikation, hjælp med layout og endda personlig levering, da vi med kort varsel skulle bruge beachflag til en festival, og de ville sikre sig at de nåede frem i tide. Kan varmt anbefales! 

Julie Schlytter
PR og Marketingansvarlig, Dansk Danseteater

Kan kun anbefale businessprint. Vi havde en god dialog omkring vores nuværende produkter med konstruktive input til, hvordan disse kunne gøres bedre og endda billigere end vores tidligere leverandør. Så alt i alt en fantastisk service og super kvalitet, som bliver leveret til tiden.

Ole Karkov
Indehaver af Zap mak mak

Produkterne er i høj kvalitet. Leverer altid til tiden. Servicen er i en klasse for sig. Jeg kan varmt anbefale af handle med businessprint.

Kenneth Myssing
Sales & Marketing Manger, Xtrahunt

Har haft en virkelig god dialog igennem vores forløb. Professionelle idé-magere. Selvom min ordre nok var en af deres mindste fik jeg alligevel en 6 stjernet service med gode idéer og input. Virkelig seriøse i deres håndværk. Det bliver ikke sidste gang jeg handler der! 100 % anbefalet!

Mathias Alexander Grøning

Vi garanterer pris, kvalitet og miljøvenlige materialer.

Garanti for pris: Med vores prisgaranti har du sikkerhed for, at prisen altid er konkurrencedygtig. Det betyder, at hvis du har set en tryksag et andet sted til en billigere pris end vores, sælger vi dig tryksagen til samme pris. For at opnå prisgaranti skal varen opfylde følgende betingelser: Varen skal være 100% identisk – samme størrelse, samme papirkvalitet, vægt mv.  Prisgaranti gælder på købsdatoen. Prisgaranti gælder kun i Danmark. Du skal kunne dokumentere, hvor du har set varen til den billigere pris. Skriv til os med dokumentation for den lavere pris og med information om, hvor varen kan købes. Herefter gennemgår vi detaljerne og vender hurtigt tilbage. 

Garanti for kvalitet: Vi garanterer for kvaliteten. For at bevise dette er vi parat til at vise vores tilsagn med vores 'tilfreds eller pengene tilbage’. 

Hjælp til layout: Lad os designe dine tryksager. Vi løser opgaver indenfor opsætning, design og grafisk kommunikation i vores layout-afdeling, dog er det ikke alle produkter hvor dette tilbydes.*Gratis design tilbydes kun i forbindelse med køb af tryksager hos grønnetryksager.dk. *Gratis design tilbydes ikke på brochurer og foldere.*Gratis design indebærer ikke rentegning af logoer, eller materiale der skal skabes helt fra bunde. Lad os tale sammen om din opgave! 

100% genbrugspapir™ - hvad er det?  Består af 100 % genavendt papir som er miljøcertificeret. Tryksager af genbrugspapir, giver i høj grad udtryk for jeres miljøbevidsthed. Materialet kendetegnes på den naturligt matte overflade. Alle vores klassiske tryksager kan leveres i dette papir.

PEFC™ papir - hvad er det ? PEFC™ er en international og uafhængig ikke-statslig organisation med base i Schweiz. Med sit certificeringssystem står PEFC™ for bæredygtig skovforvaltning, der tager højde for økologi, økonomi og sociale kriterier. På verdensplan er mere end 320 millioner hektar skovarealer i øjeblikket PEFC™-certificeret. Alle vores klassiske tryksager kan leveres i dette papir.

Vores grønne ambitioner.

Vi har gjort det til vores mission af være bæredygtig. Det er vigtigt at se arbejdet med bæredygtighed som en rejse uden en egentlig destination. Alle vores klassiske tryksager leveres i 100% genbrugspapir! Bæredygtige tryksager til lave priser. Kvalitetstryksager med prisgaranti Gratis hjælp til layout og altid hurtig levering. businessprint.dk har over 25 års erfaring i branchen med trykte medier. Vores mission er at give danskerne mulighed for at købe grønne miljørigtige kvalitetstryksager med prisgaranti! Derfor har vi vendt hver en sten for at tilbyde dig en mulighed for at finde den tryksag, der dækker dine behov - Vi opdaterer løbende med nye produkter og modtager meget gerne feedback på de varer vi sælger og ideer til nye og spændende produkter.